Kleinschalig en daarom met veel aandacht

Nieuwenoord Zorg is opgericht in 2012. Voorheen werkte ik bij 'de Hoop GGZ' in Dordrecht. Nadat ik erachter kwam dat verslavingszorg mij niet voldoende voldoening gaf, heb ik de keus gemaakt om mezelf te richten op de gehandicaptenzorg. Zelf ben ik opgegroeid op het melkveebedrijf van mijn ouders. Mijn moeder werkte daarnaast in de gehandicaptenzorg. Ook waren we thuis gastgezin voor een jongen met het Down-syndroom. 
Vanuit de verslavingszorg heb ik de overstap gemaakt om als ZZP'er te gaan werken op diverse zorgboerderijen in de regio. Tegelijkertijd studeerde ik deeltijd aan de Hogeschool in  Ede en aan de agrarische Hogeschool in Dronten.
Door die jaren heen heb ik als ZZP'er veel ervaring opgedaan met uiteenlopende hulpvragen.  Vanaf 2012 ben ik, op de Parkweg in Beesd, gestart met kleinschalige dagverblijf voor mensen met een verstandelijk beperking 
Op deze kleinschalige hobbyboerderij combineer ik mijn twee passies: mens & dier! 
Na veel gezien te hebben op diverse dagbestedingen geloof ik dat de kracht zit in kleinschaligheid, waardoor er veel aandacht is voor de zorgvrager en hij/zij uitgedaagd kan worden tot het aanleren van nieuwe vaardigheden.  

Ons team

Jantine

Carla 

Jonne

Mark

Wilma

Louise

Marian

Franciska